De ce sa Folosim o Crema de Maini?

Stiu ca pare ca vorbim foarte mult despre creme in general, dar doar pentru ca stim cat de bune sunt pentru pielea ta. In epoca moderna, atingem extrem de multe lucruri care pot afecta sanatatea pielii, deoarece porii pot fi blocati, iar ea devine din ce in ce mai uscata, accelerand astfel procesul de imbatranire. Este adevarat ca pielea barbatilor este un pic mai dura decat cea a femeilor, dar principiul de functionare este acelasi. Daca doresti o crema naturala, care va avea 100% doar efecte pozitive, atunci intra pe MiOrganics si alege unul dintre produsele noastre complet naturale si vegane. 

Ce cauzeaza maini uscate

Exista o multime de motive pentru care pielea ta poate deveni uscata, mai ales cand vorbim despre cea de la nivelul mainilor, cum ar fi vremea foarte calda sau foarte rece, spalatul des pe maini (distrugem atat bacteriile rele, cat si pe cele benefice de pe suprafata pielii), hobby-ul preferat, si asa mai departe. 

Perioada iernii si a verii

Atat vremea calda cat si cea rece influenteaza nivelul de umidatate al pielii, mai ales atunci cand ne schimbam dintr-un mediu in altul intr-un interval scurt de timp. Mainile probabil vor suferi cel mai mult si vor trece prin cele mai mari schimbari, deoarece ele sunt cele mai expuse mediului respectiv.

Spalatul excesiv pe maini

E normal sa auzi peste tot ca trebuie sa te speli de fiecare data dupa ce ai pus mana pe ceva, mai ales din cauza pandemiei prin care trecem in momentul actual. Dar ceea ce nu ni se spune este ca trebuie sa folosim o crema de maini de fiecare data dupa ce ne spalam, deoarece substantele antibacteriene distrug toate bacteriile de pe suprafata pielii, nu doar pe cele rele, dar si pe cele bune. 

Astfel, dupa ce ne spalam pe maini, pielea devine exponential mai uscata si mai vulnerabila si putem suferi pe termen lung daca nu avem grija de ea. Pentru a avea rezultatele pe care ti le doresti, foloseste cea mai buna crema de maini pe care o poti gasi, iar recomandarea noastra e sa nu optezi pentru produsele conventionale care contin chimicale periculoase, ci sa le alegi pe cele care sunt 100% naturale.

Poate fi greu sa alegi o crema de maini, mai ales daca nu ai folosit pana acum si vrei sa incepi sa ai grija de tine. Dar crede-ne pe cuvant ca o crema 100% naturala va avea efecte net superioare fata de una conventionala. Ingredientele sunt extrem de importante si noi ne mandrim cu toate produsele pe care le avem pe stoc.

De ce sa Folosim o Crema de Maini? De ce sa Folosim o Crema de Maini? Reviewed by Centrul de Stiri on 05:04 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.