Ce Facem cand Oja Semipermanenta s-a Crapat?

Cum poti indeparta oja semipermanenta de pe unghii? Sunt o multime de motive care pot contribui la acest rezultat, despre cateva dintre acestea vom povesti in urmatoarele randuri.


Ce facem cand oja semipermanenta s-a crapat

Chiar daca oja semipermanenta de acest tip pot rezista pentru o perioada lunga de pana la 2-3 saptamani, sunt anumite situatii in care femeilor li se crapa oja de pe o unghie si nu se simt deloc confortabil cu acest lucru. Sunt o multime de motive care pot contribui la acest rezultat, despre cateva dintre acestea vom povesti in urmatoarele randuri.

Acetona este unul dintre cele mai cunoscute produse din aceasta industrie, dar nu toate femeile stiu sa-l foloseasca corespunzator. Oja semipermanenta este un produs rezistent care se indeparteaza mai dificil cu o astfel de solutie. Daca totusi preferati sa folositi in continuare acetona incercati sa nu tineti unghiile mai mult de 5 minute in aceasta solutie.

Pentru o indepartare corecta, fara sa riscati sa afectati sanatatea unghiei sau a pielii din jurul acesteia este recomandat sa folositi plusher-ul. Mare atentie si in acest punct! Nu puneti presiune pe unghie. Imediat dupa acest pas trebuie sa urmeze pilirea.

Pilirea unghiei – ce trebuie sa stim despre acest pas?

Asa cum spuneam inca de la inceputul acestui articol, pentru a avea o manichiura impecabila trebuie sa folositi doar produse de calitate superioara. Nu orice pila este potrivita pentru tipul tau de unghii, de aceea este recomandat sa achizitionati o pila electrica de pe magazinul online BeautyNails.ro.

Un astfel de dispozitiv va contine mai multe capetele de pila pe care le puteti diversifica in functie de modelul manichiurii si tipul unghiei tale. Atunci cand piliti unghia nu trebuie sa luati mai multe straturi decat este nevoie, in acest mod puteti doar sa afectati sanatatea unghiei si sa afectati rezistenta ojei semipermanente.

Oja semipermanenta este un produs care va permite sa va desfasurati activitatile zilnice fara sa acordati prea mare atentie si grija unghiilor. Spre deosebire de alte produse din aceasta industrie, acest tip de oja este rezistenta pentru o perioada de minim 2-3 saptamani, iar in cazul unui accident unghia poate fi reparata cu mare usurinta.

Chiar daca manichiura ta va arata intr-un mare fel pentru cateva saptamani, acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa mai indepartati cuticulele sau sa mai vizitati saloanele de infrumusetare pentru ingrijirea unghiilor. Acestea sunt proceduri simple, dar care fac diferenta dintre o manichiura ingrijita si una careia nu i se acorda suficienta atentie.

Magazinul online BeautyNails.ro reprezinta solutia potrivita pentru femeile care isi doresc produse de calitate superioara la preturi accesibile. In plus, tot pe acest site puteti gasi o multime de informatii utile despre manichiura si pedichiura.
Ce Facem cand Oja Semipermanenta s-a Crapat? Ce Facem cand Oja Semipermanenta s-a Crapat? Reviewed by Centrul de Stiri on 13:20 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.