Saptamana Mea Tocmai Trecuta

A fost o saptamana plina. Nu mai pun la socoteala faptul ca, se pare ca a fost vacanta de la facultate. Am fost la Ziua Bloggerilor la Teatrul Masca. Am vazut Militarul Fanfaron. Pana ce voi avea timp sa transcriu articolul din agenda, va indemn sa mergeti si sa-l vedeti. Radeti nebuneste, asa cum nu cred ca radeti de prea multe ori. Merita numai note de zece.


Regret si ma simt frustrata ca am ratat evenimentul de ziua indragostitilor al Editurii All. Nu am putut ajunge din cauza programului meu plin si a racelii care inca ma bantuie. Si a doctorilor. Dar m-am uitat de cateva ori la filmuletul asta si am zambit si ma simt mandra de toti bloggerii care au pus “umarul” si setea de lectura din ei si totul s-a transformat in ceva atat de frumos. 

Si azi-dimineata a sosit mama la Bucuresti. O chestie pe care eu mi-o doream de multa vreme! Ne-am plimbat vreo 5 ore prin Bucuresti pe strazile goale din cauza coronavirusului, dar eu eram asa fericita ca am stat cu ea si am vorbit cate in luna si in stele, si indiferent de varsta mamei mele, mama e mereu tanara si gandeste mereu limpede si imi place asta la ea! 

Si a fost asa frumos. Si ma enerveaza deja, ca ea vrea sa plece maine. S-a plictisit deja de apartament, vrea acasa la ea, unde e mereu ocupata. Dar ma bucur eneorm ca am bifat asta pe lista mea, ca acasa mereu apare ceva si niciodata nu apucam sa ne vedem si mai ales sa stam noi doua multe ore in sir, sa palavragim. Si mi-a cumparat un bambus, de care deja m-am indragostit si ma bucur ca e de la mama si  o sa traisca mult de tot.

Si sunt fericita ca m-am inscris la o scoala de psihoterapie. Sunt fericita pentru ca in sfarsit mi-am depasit teama de a lupta cu raspunsul din mine. Da, vreau sa fiu psihoterapeut. E un drum lung si anevoios si mai ales e un drum lung si anevoios cu mine insami, dar imi place mult de tot si abia astept sa fac mereu asta si sa aflu lucruri noi despre mine, si apoi despre alti oameni!

A fost o saptamana plina, si de luni incepe ultimul meu semestru de master. Si disertatia mea are doar un capitol, dar promit solemn ca luna asta il termin si pe al doilea! Apare in mine o noua lupta, sa dau sau nu la doctorat! Voi, ce ati mai facut?
Saptamana Mea Tocmai Trecuta Saptamana Mea Tocmai Trecuta Reviewed by Centrul de Stiri on 05:23 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.