Biophotonic Scanner

Biophotonic Scanner masoara nivelul antioxidantilor carotenoizi din piele. Studiile recente arata ca nivelul carotenoidelor din piele este diret corelata cu starea celorlalti antioxidanti din organism (vitamina C, vitamina A, vitamina D, coenzima Q10, acidul alfa-lipoic), acesta fiind un indicator important al „rezervei de sanatate” a orgnanismului dumneavoastra, al modului in care acesta se poate apara si regenera in urma. Scanerul biofotonic face un salt in timp in Spectroscopia Raman.


Scanerul functioneaza pe principiul luminii reflectate si dispersate, descoperit de catre C.V. Raman in 1930(recompensat cu premiul Nobel) si adaptat pentru estimarea carotenoidelor in tesutul viu. Spectroscopia Raman se bazeaza pe faptul ca fiecare specie de molecule din organism poate reflecta un set diferit de culori daca este stimulat cu o sursa de lumina avand o anumita frecventa. De aceea, acest spectru de culori este o amprenta optica unica a unei specii de molecule specifice. Sunt trei LED-uri in unitatea S2: doua sunt folosite pentru masurarea carotenoidelor din piele, iar celalalt pentru calibrarea interna. 

Cele doua care efectueaza masurarea sunt setate pe 471.3 nm si 473.0 nm (spectrul albastru). Numai unul dintre LED-uri este pornit intr-un moment dat. Cand aceste doua frecvente de lumina albastra lovesc o molecula de carotenoid in palma mainii, ele produc o lumina verde la 507.8 nm si 509.8 nm care este detectata de tuburile fotomultiplicatoare. Un calculator converteste aceste doua frecvente in doua varfuri: fiecare varf este folosit la cuantificarea nivelului de carotenoide din tesut pentru a genera scorul carotenoidelor din piele.

Stiati ca ADN-ul din fiecare celula a organismului dumneavoastra primeste 70.000 de lovituri pe zi din partea radicalilor liberi?
Biophotonic Scanner Biophotonic Scanner Reviewed by Centrul de Stiri on 02:41 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.