Tantra Masaj - Bunastarea la Diferite Niveluri

Tantra masajul deschide usile fericirii. Tantra masaj este o oda adusa delicatetii, experientei extatice a corpului, care isi gaseste astfel caracterul sacru. O sesiune de masaj Tantra efectuata la un salon de masaj profesionist specializat in arta masajului Tantra are loc intr-un mediu favorabil relaxarii si calatoriei interioare. Se realizeaza, de obicei, pe o saltea sau pe o masa de masaj. Luminile sunt calde, difuze, in aer se simt lumanari parfumate sau uleiuri esentiale sau chiar tamaie pentru a marca natura spirituala a acestui masaj.


Caracteristica unui masaj Tantra este sa fie realizat lent si bland. Desi poate exista o atingere mai sustinuta in anumite momente, caracteristica sa generala este aceea de a atinge atat corpul fizic, cat si corpul "energetic", care produce o remodelare corporala si psihica, dincolo de ceea ce se asteapta de la un masaj relaxant. Diferit de masajul traditional, masajul Tantra realizat la Tao Massage Bucharest se realizeaza pe corpul gol si se ia in considerare intregul corp, inclusiv organele genitale. Dar acestea nu sunt vazute ca zone erogene care trebuie evitate sau excitate, ci ca simple zone sensibile ale corpului care sunt masate cu aceeasi dulceata ca si zona abdominala sau zona capului.

Masajul Tantra stimuleaza sensibilitatea corpului
Nu exista cuvinte care sa descrie ce se intampla in timpul unei sesiuni de masaj Tantra: un dans al mainilor pricepute ale maseuzei specializata in arta masajului Tantra, delicatetea atingerii si sensibilitatea extrema care deriva din ea. Rezulta o predare a sinelui, o profunzime care permite sa descoperi aspecte ascunse. Barbatii descopera aspecte ale senzualitatii lor pe care probabil ca nu le-au cunoscut inainte. Iar femeile se reconecteaza cu ceea ce simteau si stiau adanc in interiorul lor: "Corpul meu este un templu sacru". Desi este senzual, deoarece dezvolta calitatile senzualitatii naturale ale corpului, masajul Tantra nu este similar cu cel erotic si chiar mai putin sexual. Nu exista nici o relatie sexuala, nici o stimulare a excitatiei si nu se practica masturbarea. Atingerea nu urmareste sa excite, ci sa stimuleze sensibilitatea corpului astfel incat persoana care primeste masajul Tantra sa simta fiorul propriului sau corp, plinatatea fiintei sale cand este atins.

Bunastarea la diferite niveluri
Masajul Tantra ofera mai mult decat o simpla stare de bunastare, poate fi considerat un adevarat balsam de vindecare pentru corp si minte. Masajul Tantra deschide usile catre spatii necunoscute si sensibilizeaza fiinta in profunzime. Sesiunile de masaj Tantra iti vor permite sa gasesti un echilibru interior si sa te eliberezi de emotiile si tensiunile ingropate adanc in interiorul tau. Emotiile tale vor fi eliberate si energia ta sexuala va fi profund revigorata. Miscarile fluide si senzuale ale masajului Tantra nu numai ca iti vor oferi multe beneficii fizice, ci te vor ajuta sa scapi de unele blocaje emotionale care te impiedica sa ai o viata implinita. Participand in mod regulat la sedinte de masaj Tantra se observa beneficii de durata atat la nivel fizic cat si emotional. Printre acestea: o circulatie mai buna a energiilor si un control marit al energiei sexuale, dezvoltarea relatiei cu sine si cu partenerul, elevarea constiintei, o reducere semnificativa a anxietatilor si a inhibitiilor tale.
Tantra Masaj - Bunastarea la Diferite Niveluri Tantra Masaj - Bunastarea la Diferite Niveluri Reviewed by Centrul de Stiri on 03:40 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.