Cele mai Bune Solutii de Incalzire pentru Mansarde

Indiferent de destinatia pe care o poate avea o mansarda, servind drept camera de oaspeti, dormitor, bucatarie, birou sau loc de joaca pentru copii, este esential sa dispuneti de o solutie de incalzire corespunzatoare care sa asigure confort si sa dea functionalitate acestui spatiu amenajat sub acoperis. 


Montarea de calorifere, panouri electrice sau aparate de aer conditionat convertibile reprezinta in aceasta situatie cele mai bune alternative disponibile. Noi vom discuta pe larg doar despre una dintre variantele propuse, si anume incalzirea prin pardoseala.

O practica destul de des intalnita in vederea obtinerii unei eficiente crescute pentru incalzirea in mansarda o constituie instalarea unei centrale si montarea de calorifere, alaturi de un aparat de aer conditionat convertibil pentru podea.

Sistemele tip duct pentru tubulatura sunt o varianta populara pentru cladirile nou-construite, unde tevile sunt amplasate in pereti de la inceput. Daca, dimpotriva, sunteti proprietar al unui imobil mai vechi, alegerea unei unitati AC tip consola pentru pardoseala cu Inverter.

Fiecare optiune prezentata are beneficii, dar aduce si dezvantaje daca nu puneti la punct planul de incalzire. Asadar, va trebui sa va orientati foarte bine in privinta capacitatii modelului de aparat ales. 

Chiar daca o consola de tip tavan / podea din noua generatie cu Inverter este mai costisitoare daca v-ati propus sa climatizati o mansarda open-space, de regula cu o suprafata vasta, aceasta reprezinta o investitie avantajoasa pe termen lung, atat din punct de vedere al consumului energetic, cat si al randamentului crescut fata de variantele de ac-uri traditionale si al functiilor suplimentare, exemplu: auto-restart, mod de racire rapida, timer etc. 

Totodata, un design modern precum au noile convertibile Midea poate contribui din plin la crearea unui spatiu agreabil, cu o estetica deosebita si temperatura potrivita, indiferent de anotimp!
Cele mai Bune Solutii de Incalzire pentru Mansarde Cele mai Bune Solutii de Incalzire pentru Mansarde Reviewed by Centrul de Stiri on 07:11 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.