Manichiura cu Oja Semi Sau Manichiura cu Gel?

De multi ani deja, foarte putine femei mai recurg la manichiura clasica, cele care au inlocuit-o fiind manichiura cu oja semipermenenta si manichiura cu gel, doua variante ce dureaza mult mai mult decat manichiura clasica datorita ojei cu uscare UV care nu cedeaza decat dupa 3-4 saptamani. In cazul in care doriti sa aveti unghiile impecabile cat mai multa vreme insa nu stiti ce sa alegeti dintre cele doua variante mentionate mai sus, ei bine iata cateva plusuri si minusuri ale fiecareia, astfel incat sa alegeti in cunostinta de cauza:


Manichiura cu oja semipermenenta

Aceasta are plusul de a fi mai accesibila decat cea cu gel din punct de vedere al pretului insa nu va dura aproape niciodata chiar 4 saptamani, fiind totusi mai sensibila chiar daca este cu uscare la lumina UV. Oja semipermanenta nu se poate aplica decat pe unghia reala, fara constructie, ceea ce inseamna ca daca aveti unghii sensibile si moi cu greu le veti putea purta lungi, ele fiind in continuare predispuse la rupere intr-o anumita masura. Daca nu aveti probleme cu unghiile si sunteti multumita de lungimea lor naturala indiferent cat inseamna aceasta, vi se potriveste oja semipermenenta pentru un aspect ingrijit al mainilor.

Manichiura cu gel

Acest tip de manichiura este ceva mai scump insa este ideal pentru persoanele care nu isi pot lasa unghiile lungi din cauza ruperii. Aplicand gel cu uscare UV pe unghie, aceasta devine mult mai rezistenta si nu se mai rupe. In plus, daca nu aveti toate unghiile egale sau le aveti scute insa le doriti lungi instant, cu ajutorul gelului puteti face constructie unghiilor prea scurte si gata! Intr-o clipa aveti unghii lungi asa cum va doreati, fapt imposibil la manichiura cu oja semipermanenta. Un alt plus al gelului este ca poate dura pana la 5 saptamani fara probleme chiar facand diverse treburi casnice.

Alegeti varianta cea mai potrivita si nu uitati niciun moment ca mainile unei femei sunt foarte importante la crearea unei prime impresii bune, asadar nu le lasati de-o parte. Cu cat ele vor fi mai ingrijite (aici nu conteaza absolut deloc lungimea lor) cu atat va veti simti si dumneavoastra mai eleganta si mai frumoasa.
Manichiura cu Oja Semi Sau Manichiura cu Gel? Manichiura cu Oja Semi Sau Manichiura cu Gel? Reviewed by Ale on 07:33 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.