Stafuri Utile pentru Un City Break Reusit

Sa vizitezi lumea-n lung si-n lat poate fi cea mai frumoasa experienta a vietii noastre. Vazand si intelegand cum traiesc si alte popoare vom reusi sa ne dezvoltam. Sa evoluam. Timpul nu ne va permite de fiecare data sa alegem un concediu intr-o locatie exotica. Din acest motiv, de multe ori, ne indreptam atentia catre un city break


De ce tot mai multi romani aleg conceptul de city break?

Pentru ca in acest fel reusim sa ne deconectam, pret de cateva zile, de la rutina numita viata. Scapam de grijile cotidiene si ne bucuram de o experienta unica, de cele mai multe ori. Este exact ce invatam la scoala “pauzele mici si dese, cheia marilor succese”. Un calator care a vazut chiar si doar pentru 2 zile Roma, Parisul, Berlinul sau chiar Istanbulul, va fi unul mult mai fericit. Avem cu usurinta acces la informatii, in fiecare moment al zilei si oriunde ne-am afla. Este mult mai usor sa ne planificam singuri un concediu. Trebuie doar sa ne rapim putin din timpul liber si sa stim spre ce locatie vrem sa ne indreptam. 

Tot mai multe pagini specializate pe calatorii de tipul “do it yourself” 

Exista pana si website-uri specializate care ne ofera ponturi spre preturi mai mici ale vacantelor noastre. Iti sugerez sa intri aici daca vrei sa incerci o astfel de aventura. Fie ne dorim un city break, fie o calatorie completa de cel putin o saptamana. Gasim orice ne intereseaza. Partea buna este ca nu vom depinde de nimeni. Nu este la mijloc o agentie de turism, la fel cum nu va fi nicio alta terta persoana. Singuri ne vom rezerva zborul si/sau cazarea, vom plati biletele. Ne vom interesa de intreaga noastra excursie. 

Alege sa calatoresti cu bani mai putini

Website-urile care ne ofera ponturi spre vacante la preturi modice vor fi “cu titlu informativ”. Doar ne vor sugera, recomanda, anumite zboruri sau cazari. Nimic mai mult. Iar eu rezonez cu aceasta idee si consider ca este exact ceea ce avem nevoie in aceasta perioada. Suntem pregatiti sa fim noi propriul agent de turism. Sa ne planificam vacanta, astfel incat sa ne si bucuram de fiecare alegere facuta. Cred ca in acest mod vom avea parte de alt fel de experiente si aventuri. Unele pe care nu le vom uita cu usurinta si de care vom povesti cu drag ani la rand. Poate chiar si copiilor nostri, de ce nu!
Stafuri Utile pentru Un City Break Reusit Stafuri Utile pentru Un City Break Reusit Reviewed by Centrul de Stiri on 03:41 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.