Reteta Pentru un Mic Dejun ca pe Vremea Imperiului Roman

In cazul in care doriti sa savurati un mic dejun ca cel pe care il luau romanii in antichitate, atunci nu trebuie sa faceti prea multe. Acest fel de mancare este pe cat de simplu se poate. O sa aveti nevoie sa prajiti o felie de paine mare. Daca aveti un grill, atunci este si mai bine! Dupa ce painea este prajita bine, trebuie sa o ungeti cu un catel sau doi de usturoi. 


Daca usturoiul este prea tare si nu lase urme pe paine atunci il puteti zdrobi pe un tocator si sa il folositi atunci pe bucata de paine. Dupa ce ungeti bine painea, puteti sa o stropiti cu cateva picaturi de ulei de masline si sa o asezonati cu sare grunjoasa de mare. 

Pentru un plus de gust puteti sa o ungeti si cu putin unt, desi reteta clasica nu prevedea si acest ingrendient. Apoi, preparatul se finalizeaza cu ajutorul frunzelor de busuioc si se serveste cu un bol de masline verzi langa. 

Aparent simplist acest preparat, el reprezenta combustibilul cu ajutorul caruia romanii au cucerit atat de multe teritorii!
Reteta Pentru un Mic Dejun ca pe Vremea Imperiului Roman Reteta Pentru un Mic Dejun ca pe Vremea Imperiului Roman Reviewed by Centrul de Stiri on 03:30 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.