Aer Conditionat Inteligent - Economie la Factura si Confort Ridicat

Cum tehnologia avanseaza pe zi ce trece, probabil era de asteptat sa apara si aerele conditionate inteligente care sa ajute la cresterea gradului de confort al casei dumneavoastra. personal nici nu stiam ce ele exista pana sa am eu nevoie acasa si banuiesc ca mai sunt persoane care nu stiu de existenta acestora asa ca m-am gasit ca ar fi util sa prezint, macar modelul achizitionat de mine, un Gree Bora cu wifi!


Da, ati citit bine, are wifi ceea ce inseamna din start ca exista o aplicatie pentru aerul conditionat pe telefon / tableta / laptop / desktop, iar de aici va puteti imagina rapid ce se poate intampla in bine din punct de vedere al confortului casei proprii, in special in zilele de vara cand canicula este la ordinea zilei.

Un astfel de aparat de aer conditionat se poate controla de la distanta si va poate ajuta astfel: Imaginati-va zilele de vara cu peste 35 de grade afara si casa fierbinte. Plecati d ela locul d emunca unde ati stat la o temperatura placuta, treceti prin iad sa ajungeti acasa daca nu sunteti cu masina personala dotata cu aer conditionat si ea iar acasa, surpriza... sunt 35 de grade si un aer de nerespirat.

Pasii normali intr-o astfel de situatie ar fi sa porniti aerul conditionat in casa pe o temeperatura scazuta pentru a raci cat mai repede apartamentul si aceasta operatiune tot ar dupa in jur de 40 de minute. Aceste 40 de minute lipsite de confort cand sunteti obositi pot parea zile intregi si va pot strica orice fel de buna dispozitie, sa nu mai spunem de factura la lumina care va creste considerabil, aparatul de aer conditionat facand eforturi mari pentur a scadea temepratura incaperii.

Aici se face simtita functia wifi a unui aer conditionat! Reluati scenariul de mai sus cu cele 35 de grade, doar ca de data aceasta imaginati-va ca printr-o aplicatie, inainte de a pleca de la locul de munca trimiteti comanda catre aparat, sa porneasca si sa faca acasa temperatura ideala, astfel cand ajungeti sa aveti un mediu ideal relaxarii. Nu se mai consuma curent mult forjand aparatul de aer conditionat pe 15 grade timp de 30-40 de minute caci el va merge intr-un ritm unitar, nu trebuie sa mai indurati caldura inconfortabila din apartament, totul este gata aranjat, stabilizat la temperatura preferata, cand ajungeti acasa!

Eu sunt extrem de incantata de produsul achizitionat din gama Gree Bora, raporul calitate pret este unul excelent si il recomand cu drag si cu ce amai mare incredere celor care sunt pe cale de a face schimbari in apartamente in acest sens.

Daca v-am facut curiosi puteti intra pe site sa vedeti oferta completa cu aparate de aer conditionat si va puteti alege modelul cel mai potrivit necesitatilor dar si bugetului propriu. este o tehnologie de care sunt foarte incantata atat pentru ca deja dupa cateva luni am factura mai mica la curent dar mai ales datorita gradului de imbunatatire a confortului termic de acasa.
Aer Conditionat Inteligent - Economie la Factura si Confort Ridicat Aer Conditionat Inteligent - Economie la Factura si Confort Ridicat Reviewed by Ale on 07:03 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.