Suplimenteaza-ti Veniturile Testand Cosmetice!

Desi suna a treaba pentru bietii hamsteri, testarea de cosmetice poate ajuta oamenii sa isi suplimenteze veniturile lunare, fara a implica vre-un risc si fara a face compromisuri in ceea ce priveste aspectul propriu, cum poate va ganditi atunci cand auziti de acest… job sa-i spunem asa. Nu va ganditi la nimic periculos caci este ceva testat personal din care nu am avut absolut nimic de suferit si in plus am castigat ceva banuti in plus. Totul consta in testarea unor cosmetice deja aflate in stagiu finalizat in ceea ce priveste ingredientele, testare ce se face, cel putin in Bucuresti la doua mari companii  de renume ce au proiecte usoare si non invazive, pentru produse de uz cosmetic.


Mai exact se testeaza creme de soare pentru a le determina rezistenta la apa sau  indicele de protectie UV, plasturi reumatici pentru a determina cat de buni sunt pentru anumite afectiuni, fonduri de ten, farduri sau baze pentru machiaz pentru a li se determina nuantele si puterea de adaptare la nuanta tenului sau rezistenta la transfer, demachiante, ape micelare, tratamente usoare pentru acnee, creme antirid, anticearcan si altele asemenea.

Va puteti inscrie usor cu buletinul, va prezentati la cateva  testari in care fie utilizati produsul  cu ajutorul unui specialist, fie il luati acasa pentru o testare mai indelungata apoi veniti la control pentru a se nota efectele si  luati banutii pentru efortul depus. Activitatea va rapeste intre 1 ora si 8 ore in functie de produsul ce trebuie testat, de mediul in care trebuie el testat, iar prezentarea la sediul acestor clinici fie se face zilnic timp de cateva zile in jur de 3-4, fie  o data la cateva zile in cazul in care testarea este una de lunga durata (in jur de o luna pot dura cele mai lungi din cate stiu eu).

Testarile se fac in cea mai mare parte pe spate si ceva mai rar pe fata iar dupa participarea la o testare sunteti obligati la 2 sau 3 luni de pauza (intre timp nu puteti apela la o alta clinica deoarece sunteti in baza de date si va vor refuza).

In primul rand este o varianta de a suplimenta putin veniturile iar daca aveti reale probleme cu tenul poate fi o buna ocazie de a gasi si un remediu potrivit, majoritatea produselor ce intra in teste fiind dermato cosmetice ce inainte au fost oricum avizate de foarte multe alte institutii, astfel incat sa fiti in deplina siguranta din punct de vedere estetic si medical atunci cand folositi produsul respectiv, nicio persoana neavand acces la testari fara un control amanuntit din partea unui dermatolog al clinicii.
Suplimenteaza-ti Veniturile Testand Cosmetice!  Suplimenteaza-ti Veniturile Testand Cosmetice! Reviewed by Ale on 13:32 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.