O Zi de Poveste la Mogosoaia

Palatul Mogosoaia este un loc mirific amplasat la 15 km de Bucuresti, perfect pentru un picnic romantic acum ca vremea calduroasa a venit in sfarsit in Romania. Pe langa faptul ca este o adevarata oaza de liniste la marginea capitalei, Palatul Mogosoaia ofera si o ocazie sa va imbogatiti cultura generala despre istoricul capitalei si a familiilor care au modelat acest oras in perla care este in prezent.


Atat casa de oaspeti cat si palatul in sine sunt doua cladiri care pot fi vizitate cu ajutorul unui ghid pentru suma modica de 15 lei. Dar acesti bani sunt foarte bine investiti daca doriti sa acumulati mai multe cunostinte despre familia Brancoveanu, proprietarii initiali ai mosiei. Serele palatului sunt de asemenea si ele pastrate in perfecta stare de catre administratorii complexului. Acestea pot fi vizitate, ceea ce va si incurajez sa faceti tocmai pentru a avea o experienta cat mai completa si frumoasa la Mogosoaia.

Dupa ce ati vazut tot ceea ce era de vazut in cadrul acestui complex, puteti sa va asezati pe iarba si sa serviti un picnic in liniste, cu un peisaj demn de Pride and Prejudice in fata. Avand in vedere viata extrem de aglomerata pe care o avem ca si bucuresteni, palatul Mogosoaia este locul perfect unde putem sa luam o gura de aer, sa avem un moment romantic cu persoana iubita si unde sa ne bucuram de eleganta si cultura pe care vremurile de dinainte le aveau!
O Zi de Poveste la Mogosoaia O Zi de Poveste la Mogosoaia Reviewed by Teddy on 00:46 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.