Evadare la Mare in Constanta

De fiecare data cand ma gandesc la mare, nu ma gandesc la vreo statiune consacrata, nici macar la Vama Veche, ma gandesc la obiectivele turistice din Constanta. Sufletul meu tanjeste dupa acel oras mirific de la malul marii, atat de perfect asezat pentru a fi unul dintre cele mai frumoase centre urbane din tara. 


Strazile din centrul sau vechi aproape ca iti soptesc toate povestile pe care le-au aflat de-a lungul anilor. Povesti despre negustori orientali, despre marinari si capitani care au strabatut oceane si mari si au poposit in Constanta, dragoste, iubire si aventura, toate aceste cuvinte descriu splendoarea acestui oras minunat! 

Nu numai vara, atunci cand marea este atat de primitoare, isi arata Constanta frumusetea, dar si toamna, atunci cand copacii se coloreaza, cand briza este accelerata de vantul rece, cand orasul este mai romantic ca niciodata. Constanta, orasul poetic al marinarilor si al iubitorilor de mare, este destinatia mea preferata de vacanta, destinatia mea de evadare in toate anotimpurile!
Evadare la Mare in Constanta Evadare la Mare in Constanta Reviewed by Centrul de Stiri on 04:52 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.