Muzeul National de Arta Contemporana

MNAC este unul dintre cele mai frumoase muzee din Romania in care am fost vreodata. Aflat in Bucuresti, in incinta Casei Poporului, acest muzeu este populat cu obiecte de arta contemporana care fac deliciul oricarui devorator de arta! Deschis in anul 2004, acest muzeu contine picturi, sculpturi, arta video, filme experimentale, performance art si multe alte forme de expresie realizate atat de autori romani cat si straini. Desi arta contemporana nu este pentru toata lumea, multi fiind critici vehementi a ei, MNAC reuseste sa transforme aceasta modalitate de exprimare in ceva prietenos si usor de digerat. 


Multe dintre operele de arta expuse in cadrul acestui muzeu diferit sunt de-a dreptul extraordinare, ele reprezentant modul in care artistul vede lumea contemporana. Problemele sociale reprezentate in aceste opere sunt atat de vivid expuse incat vizitatorul pleaca cu o lectie importanta invatata dupa o singura vizita, aceea ca nimeni nu este singur. Indiferent de cat de rupti de societate ne simtim, intotdeauna este cineva, undeva in lume care are aceleasi trairi, dezamagiri, bucurii si sentimente ca si noi. Suntem interconectati la nivel social si trebuie sa iubim si sa respectam acest fapt!
Muzeul National de Arta Contemporana Muzeul National de Arta Contemporana Reviewed by Centrul de Stiri on 08:35 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.