Daune de 1300 de Dolari intr-un Magazin Sephora

Produse in valoare de 1300 de dolari au fost distruse de un copil ramas nesupravegheat intr-un magazin Sephora. Acesta a confundat fardurile expuse pentru palete de culori si a inceput sa picteze cu degetele folosind toate culorile disponibile. Cat timp mama sa isi cumpara produsele dorite, copilul a ramas singur in magazin si s-a distrat cum a stiut el mai bine, pictand. Micul artist a reusit sa isi umple timpul pictand podeaua magazinului din SUA pana cand a fost prins de o angajata, iar mama lui alertata. Un purtator de cuvant al lantului de cosmetice Sephora a declarat urmatoarele: 


„Farduri de pleoape in valoare de 1.300 de dolari distruse de un copil mic. Sunt sigur ca a crezut ca sunt vopsele de degete si nu a avut idee ca greseste. Nimeni nu isi doreste sa viziteze un magazin Sephora cu multe produse distruse si angajati nervosi. Asa ca, mamelor, va rugam sa veniti la cumparaturi fara micutii dumneavoastra sau sa ii supravegheati mereu. Nu e amuzant nici pentru voi, nici pentru ei, nici pentru produsele scumpe“. Desi intamplarea este una amuzanta, iar mama nu a fost fortata sa plateasca daunele, nu trebuie sa uitam niciodata sa ne supraveghem copiii, in orice situatie!
Daune de 1300 de Dolari intr-un Magazin Sephora Daune de 1300 de Dolari intr-un Magazin Sephora Reviewed by Centrul de Stiri on 03:59 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.