Craciunul - Sarbatoarea in Care Trebuie sa Fim Generosi

In perioada aceasta ne asteptam cu totii sa primim cat mai multe cadouri. Sa obtinem obiectele la care visam de atata timp, de data aceasta pe gratis. Dar Craciunul nu este numai despre asta. De Craciun trebuie sa fim generosi, sa impartim in jurul nostru cat mai multa fericire, dar in mod specific umanitate. Se spune ca faptele bune facute de Craciun nu sunt uitate niciodata. Sunt foarte multe institutii care au nevoie de ajutor de Craciun. Orfelinatele deja prea pline de tristete au nevoie intotdeauna de o modalitate de a iesi din rutina deprimanta de zi cu zi. Este indicat sa incercati sa faceti o mica donatie materiala, jucarii sau haine pe care nu le mai folositi, sau chiar prajituri gatite in casa, acestea vor fi intotdeauna binevenite intr-un orfelinat. 


Cantinele pentru persoane defavorizate, sau chiar adaposturile de noapte va vor primi cu bratele deschise tot ajutorul. Noaptea de Craciun trebuie impartita cu cat mai multe persoane, atat apropiati cat si straini. O sarbatoare care uneste in spirit milioane de oameni din intreaga lume trebuie sa fie despre generozitate, fapte bune si impartirea fericirii cu cat mai multe persoane. De Craciun trebuie sa ne amintim de toate lucrurile care ne fac fericiti in fiecare zi, de toate faptele bune pe care le-am facut de-a lungul timpului si de toate lucrurile bune care ni s-au intamplat. Trebuie sa fim recunoscatori si sa incercam sa aducem un zambet pe buze celor care nu sunt la fel de norocosi ca si noi.
Craciunul - Sarbatoarea in Care Trebuie sa Fim Generosi Craciunul - Sarbatoarea in Care Trebuie sa Fim Generosi Reviewed by Centrul de Stiri on 08:16 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.