Programul Teatrului National Bucuresti in Noiembrie

Vizitele la teatru au fost intotdeauna unul dintre cele mai elegante moduri in care un cuplu putea o seara impreuna. Intotdeauna teatrul a fost asociat cu cultura, arta si iubirea. Teatrul National din Bucuresti a vazut mai multe cupluri decat casa casatoriilor, pupitrele acestuia au ajutat sa se infiripe nenumarate povesti de dragoste. Una dintre cele mai romantice locatii ale Bucurestiului, TNB este un loc preferat si de tinerii moderni pentru a petrece o seara frumoasa impreuna. 


In luna noiembrie, veti putea vedea nenumarate piese de teatru de-a dreptul spectaculoase. Recomandarile mele sunt Terorism, o piesa de teatru inspirata din evenimentele care au avut loc in interiorul redactie „Charlie Hebdo”. Aceasta piesa de teatru reprezinta mai mult o calatorie in modul in care fiinta umana devine incontrolabila.

Desigur, daca doriti o piesa amuzanta, o comedie clasica atunci trebuie sa vizionati „Crima din strada Lourcine”! O comedie frantuzeasca foarte bine realizata care va va delecta cu intrigile ei. O alta piesa de teatru foarte buna este chiar „Umbre” de Marilia Samper. Piesa, jucata dupa un text contemporan al unei scriitoare spaniole a fost jucata prima data pe scena Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti unde a fost foarte bine primita de public. „Umbre” este acum jucata si pe scena TNB unde va detalia laturile intunecate ale individului intr-un mod de-a dreptul poetic si seducator. 

Teatrul este in continuare una dintre cele mai populare activitati in randul tinerilor, asa ca intrati pe site, cumparati-va bilete si dati o fuga la TNB!
Programul Teatrului National Bucuresti in Noiembrie Programul Teatrului National Bucuresti in Noiembrie Reviewed by Centrul de Stiri on 05:19 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.