Ce presupune Operatia de Varice cu Laser

Asa cum orice afectiune de care suferiti trebuie tratata cat mai repede pentru a nu se agrava, la fel se intampla si in cazul varicelor, care, desi par doar simple vene inestetice, va pot complica destul de mult viata, iar in unele cazuri, pe langa aspectul inestetic pe care il au va pot cauza chiar si dureri. Daca va aflati in situatia de a avea varice, indiferent ca motivul este unul genetic, de alimentatie, stil de viata sau varsta, va trebui sa va faceti curaj si timp, sa investigati afectiunea si sa o tratati pentru a va redobandi frumusetea si sanatatea picioarelor. Unul dintre remediile medicale "prietenoase" ce nu implica taieturi sau o perioada de recuperare incomoda, de lunga durata este operatia de varice cu laser, un tratament relativ noi in Romania dar cu rezultate foarte bune. Tratamentul varicelor cu laser presupune supunerea zonelor bolnave la o lumina speciala, a carei energii este capabila sa neutralizeze vena din interior, lasand in urma un tesut cicatricial care se rezoarbe apoi in organism, lasand pielea piciorului neteda. 


In ceea ce priveste laserele, ele pot fi ajustate sa emita o singura lungime de unda din spectrul de lumina, putand fi orientata cu exactitate catre zonele afectate de varice, tesuturile dimprejurul acestora ramanand intacte. Mai exact, un fascicul de lumina ce vizeaza hemoglobina albastra din sange (culoare data de lipsa de oxigen a sangelui) va atinge numai vena varicoasa, oparind-o. Acest tip de tratament pentru varice nu este deloc dureros, nu necesita ingrijiri complicate dupa interventie mai mult decat utilizarea unor ciorapi speciali si nu necesita recuperare. Operatia cu laser este recomandata indiferent de varsta si sex, cu singurul avertisment ca, are sanse de reusita numai in cazul in care venele nu se afla la o distanta foarte mare de suprafata pielii. Daca venele sunt ceva mai mult ingropate in tesut, pentru rezultate bune, medicul va poate recomanda alt tip de tratament cum ar fi stripping-ul sau scleroterapia.
Ce presupune Operatia de Varice cu Laser Ce presupune Operatia de Varice cu Laser Reviewed by Unknown on 01:07 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.